Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljövänlig energi

Ditt leende
fyller mitt livsbatteri
med oändlig energi!




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 559 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-10-02 23:44



Bookmark and Share


    Elina Möller
Så härligt!
2007-12-03

  Mats Henricson
fenomenalt fyndigt bildspråk !!
2007-11-12

  ninna
där fick du till det,så är det verkligen.
BRA..
2007-11-11

  Jean-Michel Orblin
fyndigt
2007-10-19

  Lejonhjärtas poesi
Härlig livsenergi!
2007-10-14

  boen
Både roligt och alldeles sant!
Du ger ett idag vanligt
begrepp en ny innebörd.
2007-10-11

  Yvonne
Några få ord som säger mycket med sprakande energi!
2007-10-06

  Lilla My* VIP
Skön sanning*ett leende förlänger livet*så sant:)
2007-10-06

  R-M
Yeah! Bra skrivet!
2007-10-05

    höstblomma
..underbar! Så enkelt, så gott :-)
2007-10-05

    Aurora Borealis
Kort, fyndigt och slagfärdigt!
2007-10-05

  Kim VIP
Ja så det var nog bättre förr innan elen...
2007-10-05

  Antropofagen
Kort men laddat...!
2007-10-05

  Ken-ett
Håller med. Härligt.
2007-10-05

  Maria Zena Viklund
härligt!
2007-10-05

  To
Så känner jag med! Ett äkta leende som ler med livsglädje, kraft och kärlek mot mig. Vad kan ge mig mer mental energi? Inte ett ända elkraftverk.
2007-10-05

  Patrick K
riktigt härlig! :)
2007-10-03

  -Ulla Tilemo- VIP
Så få ord
Så enkla rader
Så svårt att uppleva

Underbart poetat. Bravo. Applåd!
2007-10-03

  Ulf Lagerholm
kan energiproduktion bli
renare, mer miljövänligt -

knappast gott folk -

du kanske borde grunda ett
nytt politiskt parti Charlotte -

i så fall kommer här ett för-
slag på affischtext -

TANKA BILEN MED ETT LÉENDE

tack för läsningen
2007-10-03

  Peter Matsa
*ler*
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl