Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så hatar jag mig själv!

Ibland så hatar jag mig själv!

Han såg så lycklig ut när han fick syn på henne
Så han sprang fram med sin stora famn för att ge henne en kram
Men när hon sen vände sig om så var det inte hon
Det var en annan mörkhårig flicka med ett precis likadant hårspänne
Snacka om att han kände sig dum samtidigt som han skämdes lite
Han tänkte för sig själv
Hur fan kunde jag ta så fel på min stora kärlek och henne?!
Han tänkte för sig själv
Ibland så hatar jag mig själv




Fri vers av Ken Cassel
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-10-03 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel