Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ich bin ein Zeppeliner

Jag brändes och bankades,
vinklades, vreds,

jag blev ärgad
färgad och böjd

Jag slogs och jag stampades,
målades brun

blev ärrad och s
kärrad töjd
Jag saltades,
smakades, klämdes och skämdes,

blev tappad från tolv meters höjd

Jag rullades, knådades, öppnades, fylldes

med vatten och sen var jag nöjd




Fri vers av boobcacky
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-10-03 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky