Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\'in this endless bottle of true love\'

människor ser oss gå nerför gatan
vi är fyllda
med så mycket
omtanke och
kärlek

som månen, som hänger där
på himmelen om nätterna
dom vet att våran kärlek alltid\'
kommer att vara där

men en liten titt på varandra,
ser dom
att kärleken vi byggt upp
är bara så stark

som snön som faller när
det är kallt
dom vet
att vi hittade varandra för att
vi tillhör
varann

varje gång jag rör dig
fylls mitt hjärta
och varje kyss vi delar
är som den första

du är
som den bottenlösa flaskan av kärlek
den släcker alltid min djupaste törst

vi har detta sakrala band
av riktig kärlek

som det röda på rosen, som
smyckar sig själv till en ros

kärleken vi har är endlös
och jag älskar

att hela världen vet det




Fri vers av boobcacky
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky