Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den store poeten!

Den store poeten!

Om jag klär orden med en vacker utstyrsel
Kanske en tjusig klänning eller en galant kostym
Då borde jag väl kunna få allas uppmärksamhet
För tro det eller ej?
Jag försöker alltid locka fram allt det där som jag går och bär på inom mig
Och jag bryr mig föga om jag sen är synlig eller anonym
Vill bara få ner det där lilla extra på ett papper med min magiska penna( dator )
Vill bara försöka bevisa för mig själv och er läsare att jag är en stor poet?!
För först så leker jag lite lätt med orden
Sen börjar jag bolla med dem
För att till slut sikta och sen skjuta orden rätt i Mål!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 05:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel