Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om klasskamp och orättvisor.....


Folket och noblessen

Vi går mot revolten
i dessa mörka tider
så devot är den
det pekar rakt så
Staten slaktas
på sitt kapital
storfinansen
ser chansen
att fylla feta bukar
medan vi hukar
och bara ser på
visst är det snett ändå !!

Högern triumferar
segern saluterar
men en dag
kommer \"domedagen\"
då får de ont i magen
långt till nästa val
vi lider helvetets kval

Konstutionsutskottet
kunde vara enda hoppet
misstroendevotum
för \"taskigt valflum\"
men fel majoritet
det vi ju alla vet..........

Och SAP
inte heller \"änglar e \"
Sahlin
med sitt \"saliga flin\"
kan hon fixa det här (?)
jag då skeptisk är.........

Nej, vi måste revoltera
borgarna konfrontera
välfärden uppmontera
bort med mauderater
och moderater
högerliberaler och \"trist-demokrater\"
vi är så less på deras olater..............




Fri vers av Mats Henricson
Läst 738 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-03 08:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
När får folket
som finansen
vara med på
extra utdelnings-
chansen... Va?
***************
2008-05-18

  hero40
Mycket fin och bra text med
poetisk ådra! Innehåll som tål att
smaka på. Mycket kloka ord som
jag håller med om!
Applåd!
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska