Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag var dag



Hon satt i sitt fönster på sjukhuset

betraktade alla lyckliga människor

som fick gå till sina jobb

en helt vanlig vardag

de lyckliga

de friska

vars vardagar inte hade stannat av

som hennes hade gjort

fångad i sjukdom

skulle hon nånsin få ta del av vardagen igen?




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 654 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-03 13:25



Bookmark and Share


  * Ammi *
å jag hade många tankar om just utsikten när min bror låg på sjukhuset .. istället för att se sånt som ofta väckte/väcker minnen om hur det kan vara, borde naturen vara utsikten!
inte alltid lätt men ofta ligger de en bit från centrum .. och det där att man kan se rakt in i andra avdelningar osv .. ja ..
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis