Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE...


Elden har inte slocknat

 

 

 

alla små saker
som togs förgivet
allt som var vardag

en promenad till ica
en kväll framför tv:n
hur vi värmde maten i micron

nu betyder allt så mycket
alla små saker blir så stora

och de stora sakerna
som jag verkligen älskar
allt som var så speciellt

att vilja göra något romantiskt för dig
tända ljus och köpa jordgubbar
att få se din gudagåva till kropp i morgonsolens ljus
att få känna din värme
att få vila huvudet mot ditt bröst
höra hur ditt hjärta slår
det var obeskrivligt
jag tänkte
"där inne slår världens underbaraste hjärta"
och det är verkligen sant

jag saknar doften av ditt hår
smaken av dina läppar

jag saknar din blick
när jag ibland småretades med dig

jag saknar din blick
när jag älskade med dig

jag saknar din blick
när du skrattade

och jag saknar din blick
när du sa att du älskade mig

allt som krävs
är ett samtal
från dig till mig

så kommer jag hem till dig
nu, på en gång

för i mitt hjärta så brinner en eld
en brasa
som aldrig slocknar

och älskling
jag tror inte din har slocknat heller

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 693 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 15:37



Bookmark and Share


    White as a star
Jättefint... Bokmärker den här också!
2007-10-05

    Maria C
blev tårögd när jag läste.. det du skriver stämmer verkligen!
2007-10-04

    snöö
Vackert skrivet om det sorliga.
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP