Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst, romantik och ensamhet


som en vacker vintermålning
med spetsiga snöflingor
som täcker den ljusblå himmeln

som en klar höstdag
med hundratals färgnyanser
och ordet romantik skrivet i molnen

det här är kärlekens årstid
med par som håller hand
och en bris som blåser bort alla ensamma själar


jag hittar aldrig någon som passar mig
och jag vet att jag är kräsen
men jag söker förståelse, inte sympati
och jag är trött på att gömma mina ärr



intimt men inte vackert
skönt men inte magiskt

nej det duger inte för mig
kärleken är så skör och likaså är jag
just därför borde vi ha funnit varandra nu


men icke sa nicke
jag vandrar fortfarande ensam




Fri vers av sleepwalking
Läst 567 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-03 20:20



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
en lång väntan på det käraste !
2009-07-06

  infected_heart
mycekt beundransvärd...gillar klangen och ja älskar hösten...många varma höst kramar på dig:)
2007-11-13

  kirsti j.
hösten är sannerligen kärlekens årstid!

och du, håll ut! tappa inte hoppet om kärlek,
jag var ensam i nästan 23 år innan jag för första gången blev kär..
en kärlek som kom krypande sakta i mig och riktade sig mot den mest otippade person jag kunde tänka mig..
en kärlek som växte under höst och vinterkvällar!
2007-11-04

    Facky
Varför är kärleken så svår att finna? Du har lyckats fånga dessa funderingar i dina vackert poetiska rader! Grymt!
2007-10-13

  Smurf
Dessa rader beskriver hur även min verklighet är...
Fint fångat!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking