Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synd över stad & by



nerkörda hjärtan
i en klagande Imperiet blues
majakovskij revolvern laddad
som en grogg

alla ska vi ner & längre ner




Fri vers av Neal
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-10-03 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal