Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närheten är för långt bort.

Jag är här.
Men ser du mig?

Jag står intill dig, andas i ditt ansikte.
Men du ser rakt igenom mig.

Jag står här, här är jag.

Men du är för upptagen
med verkligheten runt omkring vår illusion.

Vår illusion som kom att kallas för kärlek.

Kärleken som du drömmer dig bort ifrån,
och nu står man här.. som ett jävla fån.




Fri vers av Linda^^
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^