Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så många gånger

jag har sagt så många gånger
att jag inte kan älska dig
och det kanske jag inte kan

men jag kan inte heller
släppa taget om dig




Fri vers av Simmerskan
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 19:31



Bookmark and Share


  aol
så rarvackert
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan