Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden

Låt oss ta vara på tiden vi har med varandra
Lyckligaste tiden jag någonsin haft
och den är med dig, låt det fortsätta så

och

Låt framtiden bli vårat öde.




Fri vers av A-hlberg
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg