Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig lättare




Idag har jag lättat mitt hjärta
sagt hur du ska göra för
att väcka mitt innersta

med charm, flört, mystik och spänning
kan du väcka det som sover
väck mig och
kärleken är din




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 23:32



Bookmark and Share


  Catrin
Känns lite oroväckande om man behöver vägleda någon för att öppna ens inre, om känslan finns behövs inga sådan åtgärder, då vaknar man av egen kraft... du fick mig att tänka.
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson