Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sista dag på jobbet...


Avslut

 

Stunden är kommen
och skrivbordet ska städas
efter fem års liv

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 768 gånger
Publicerad 2007-10-05 10:43



Bookmark and Share


  karenina VIP
vemodskänsla, men ändå så härligt att få gå vidare se vart jobbvägarna bär. lycka till!
2007-10-06

  enkel
Nice ...
2007-10-06

  Fuyoh
Snyggt sammanfattat, utan värderingar!
Stilmässigt klanderfri haiku/senruy...
2007-10-05

  Roger VIP
Grattis. Hoppas på en ljus och härligt utmanande framtid!
2007-10-05

  aftermath
hoppas du går från bra till bättre!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H