Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet någon vem som skrivit?


Min moder var liten och ynklig och klen?

Min moder var liten och ynklig och klen
min far sexualakrobat
Hon gick in i en ställning och fastnade sen
Hur hon led när jag föddes vet bara den
som själv har fött barn i spagat

 

 Ovanstående hörde jag när jag tröskade igenom ett antal mp3or som jag kommit över. Fantastiskt skojig liten visa...Meeen vem har skrivit den. Det skulle jag vilja veta.




Fri vers av Roger VIP
Läst 1827 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP