Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din faster och död hud


jag bjuder på den där känslan av obehag
du vet, den som man inte kan ta på
jag bjuder på hatet, hatet du känner
för att jag är så jävla omtyckt
till och med din faster tafsar på mig

jag vet inte varför
men jag bjuder även på svek
dom där sveken som kryper under huden
när du försöker riva bort det
så blir du bara bekant med död hud
jag låter dig frodas i alla dessa gåvor
låter dig leva på död hud
jag låter dig cirkulera i all denna ångest

för ingen kommer att älska dig mer än jag




Övriga genrer av Mike
Läst 432 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-05 16:08



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
riktigt skön dikt
tar upp saker som människor bland andra ting ibland är, dvs riktigt egoistiska och obehagliga - samtidigt går det inte att ogilla även dessa om de står upp för det de är
2007-10-08

  Lilla My* VIP
Äckligt men intressant....hat och kärlek i samma paket!
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike