Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenhet i min säng........


Behovet av närhet är stort
behovet av kärlek är större
det vet jag
det förstår jag

din kärlek till honom är stor
din kärlek till sex är större
det vet jag
det förstår jag

men jag förstår inte
varför du låg tätt intill mig om natten

men jag förstår inte

varför du låg naken i min säng




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-05 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson