Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sex-bokstäver



Igår fick jag dig att bryta ett tabu

igår fick jag dig att lätta ankar

sex via sms

så otroligt tarvligt

men för dig

så otroligt befriande


förlåt att jag somnade




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson