Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att ni gjorde mig till den jag är


Med en öl i handen står jag stolt
blickar ut över världen
allt är mitt
mitten är jag
jag är allt


utan öl i handen

står jag

stadigare




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson