Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sett en morgon från bussen...beklämmande...


\"Missbrukarhund\"




En stackars hund

luggsliten med slokande öron

ögonen är ledsna

jag kan bara ana vad denna stackars hund måste gå igenom

fyra skräniga fyllon som sliter och drar i hundens halsband

för att den ska sitta eller ligga, vilket de nu vill

Jag undrar om den överhuvudtaget får någon mat

han ser iallafall väldigt ledsen och vanvårdad ut

Skulle velat göra något för den lille stackaren....

Jag har tänkt på honom hela dan, hans ledsna ögon förföljer mig....

Man får hoppas att man slipper bli hund

i nästa liv....iallafall inte en \"missbrukarhund\"....

Blir så arg när folk inte är snälla mot djur...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 19:28



Bookmark and Share


  Yvonne
Aj, aj, en dikt som berör mitt hjärta djupt. Nej, missbrukare skall inte ha djur. Anmäl till kommunens djurskyddsinspektör. Försök få bort hundstackaren om det går.
2007-10-05

  charlotte hedendahl
Ja,man mår inte bra när man ser djur som far illa!
Bra skrivet!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis