Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...måste bara få bubbla ur mig all euforisk lycka ;o)


Drömprinsen

 

 

Det är som en saga,

som om jag passade

i varenda sko av glas

i ditt kungarike!

 

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 817 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-10-15 20:53



Bookmark and Share


  Fångad i en Snöglob
Får mig att tänka på en riktig sagoprinsessa! Fint^^
2007-12-13

  Micael Axelsson
Leende framkallande lyckokänsla... haha, ja det bubblar sannerligen av sig, av den energi som är laddad här
2007-10-24

  Antropofagen
ja, denna bubblar och puttrar, en välsjudande kärleksbuljong. Och barfotabilden i himmelsblå sitter smäckigt.
2007-10-24

  Maria Zena Viklund
härlig bild!
2007-10-24

    Maria Malm
Sagolikt vackert!
2007-10-22

  Björn Karlsson
Lyriken ger livs känsla
inifrån och ut

den strålande blomman
får näring

Bravo bravo bravo
2007-10-22

  Nicklasb
Hoppas din saga är utan slut!!!
2007-10-19

  Albert
men kolla, hon är himmelsblå!
en sommardagshimmel
2007-10-17

  Rosmarin
vilken härlig liknelse, den med skon!
2007-10-16

    Pivvi
*ler stort*
2007-10-16

  Jojo
Blev så glad av att läsa dina bubblande rader!!

Vacker bild också. Är det du? :-)
2007-10-16

  Markattan
Fyra bubblande härliga rader!
2007-10-16

  AllNamesRTaken
GRATTIS! (jo inte min vanliga analys och kritik ;) Men duuu.. JIPPI!!!

Kramar
2007-10-15

  Albert
ja du... tänk ändå...
blir så glad av den här

(och nu vet jag att det där KAN hända)
2007-10-15

  aftermath
grattis!!
2007-10-15

    Bodil Sandberg
Vilken helt underbar liten stor dikt!!!!
2007-10-15

  devilsangel
Hääärligt!! grattis :)))
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes