Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pirrpirri grungolina frajfraj eller

gurkan?

vem är
jag?




BODYPAINT.

I'm really bad at this
när jag var liten
trodde jag att alla tänkte på engelska.
det normala var så långt borta alltid en
skjorta
och totalt fel sockar
(alltså inga alls)
jag trivdes aldrig med
det alla visste
vem jag var
barfotabarnet (du stal min identitet och jag
överanalyserar det
alltid)
och jag är alltid två steg bakom
tre tårar från blodet
ett hjärtslag från total
destruction
och du lämnar mig med salt vinäger smör
i såren som du tröttnat på att sköta för
i början
ja det var du som läkte
allt det som jag
skar upp karvade sönder
men du är ingen doktor och du kan inte
ta hand om mig det är farligt
att leka doktor
när man inte
har en aning
om vad fan man ska göra
du har ingen aning
och jag har bett till guden jag
aldrig trott på
om ett slut
men
nej.
och jag förundras över hur
glädjelösa mina
hej
är och ändå är jag
så söt så social så tillmötesgående en
favorit
det perfekta barnbarnet
typ.
(en utomordentlig
aktris)
jag
äh
jag tar av mig sockarna så fort jag kommer innanför dörren jag kastar av mig kläderna skyler kroppen med morfar morfar morfar (jag kommer aldrig att fylla ut dina kläder jag lovar jag lovar) jag är fortfarande lika osäker ett jävla självförtroendespel bodypaint jag är fortfarande precis lika jävla
barfota




Fri vers av huvudstupa
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 14:04



Bookmark and Share


  avtryck
alltså förlåt.
förlåt mig för att jag inte lyssnar på hur det egentligen är, men allt är så förvirrat just nu. eller det är en väntetid nu. och det är svårt att leva, och svårt att ta hand om varandra, men jag vill försöka. och jag älskar dig.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa