Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon har små band runt sina handleder och andra i sitt hår.
hon har ett sätt att gå förbi ibland som om man inte fanns.

(ja jag lyssnar på Jakob Hellman just i detta nu)




jag skulle ge mina dar

snabba steg snabba
hjärtslag VAD RYMMER JAG IFRÅN?
jag säger att jag vill så mycket
jag förstår inte själv hur
falsk jag är
varje gång jag skrattar åt dina skämt och
jag vill slå mig själv gul och blå för att
det aldrig är
på riktigt
jag kan aldrig mäta mig med
ett hjärta som ditt
du kommer alltid att vara
bortom skyarna
oklanderligt
perfekt.
så varför ens försöka?
varför ens
fortsätta?
sallad sallad sallad och jag kanske är
paranoid
men jag vandrar längs med
ditt spår av
tappade kilon
och jag plockar upp dem
ett för ett
suger åt mig
ditt förlorade vett
och jag
sväller
och
det finns inte plats för mer av dig i mig nu.




Fri vers av huvudstupa
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa