Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potpuri




till tonerna av \" you took my yesterday\"
dansar jag på golvet som
en hemmasnickrad Michael Jackson

när tonerna av
\" tomorrow is mine\" och \"you thought I died but you can´t kill me\" spelas stannar jag upp
sjunker in i trans

\"satisfaction\" får mig i extas

när \" goodbye my lover\" spelas tänker jag redan på någon annan

\"wild thing\" ja då fan kommer jag.............

kommer du?




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-10-06 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson