Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland



Dimman kommer smygande över fälten
natten är på intågande
gatorna ligger tomma
alla sitter inne i värmen

då sjunker jag ner i soffan
ställer fram datorn på bordet
och låter tankarna komma
fritt och utan nödvändighet

nu när barnen är i säng
plikterna viker undan
hittar jag mig själv
ibland är frågorna många och djupa

vem är jag?
vad vill jag?
vem är du?
vill jag ha dig?

vad kan du ge mig?
vad kan jag ge dig?
vad kan vi skapa tillsammans?
finns det musik mellan oss?




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-10-06 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson