Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men i Kosmos kan ingen höra dig skrika!

 

oavsett om Shakespeare
diktat om kärlek

snurrar ovärdig Jord vidare

älskas endast idoliserande yta
önskas närhet av det som syns
räknas bilderna av oss

vi som syns
minuter av kändisskap

oavsett Shakespeare

dväljs ruttenheten inom oss
unkna andedräkter som fåfängt ristat stenar

stenar som sedan istider varit oristade

stenar som tålmodigt väntat sin mossa och lav

väntat tystnad

inte geografiskt bifall
av mänsklig förnedring

 

ynket plirar ögon efter mening

ynket

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-06 22:21



Bookmark and Share


  Lena Renman
Välkommen åter!
Mina ögon plirar på de med.
lena
2007-10-06

  Ronny Berk
med stenar som oristats av istider... eller inte...som meningsfyllnader eller meningslösheter... texten skriker efter tystnad... ... intressant läsning ; svår att kommentera...
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol