Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förlorade


Jag förlorade inte mig själv
Medan tiden stod stilla
I kampen om mitt hjärta
Som pågick i en evighet

Jag förlorade inte mitt hjärta
Som vi båda skulle dela
Med hjälp av ett rakblad
Och tomma blickar

Jag förlorde inte talförmågan
När du bad om mina ord
Och dina löften
I retur

Jag förlorade ingenting
Utom allt
Jag någonsin velat behålla




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP