Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trampar på som vanligt


Trots att allting ter sig annorlunda nu
Som om världen förvrängts
Och på något sätt
Förvandlats
Till en rutten sörja
Av ansikten
De säger
Det är någonting med hjärtat
Någonting som spruckit
Men jag vet att det är ditt namn
Intatuerat
På ett livsbärande kranskärl
Som förgiftar allt
Och gör mitt blod septiskt
Men jag trampar på som vanligt




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 748 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-07 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP