Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag hoppas jag att jag ser dig för första gången




idag hoppas jag att jag ser dig för första gången
att du inte gömmer dig bakom gardinen
med nerdragna persienner
försiktigt tittande på omvärlden
som passerar utanför

idag hoppas jag att jag ser dig för första gången
att du vågar öppna ditt fönster
med tillförsikt på framtiden
vågar kliva ut i det okända
och ta det som tillhör dig

idag hoppas jag att jag ser dig för första gången
ditt rätta jag, ditt sanna jag
den som du vill vara
den som du kan vara
tillsammans

tänd mitt hjärta
ta min kropp
ge mig hopp
ge mig själen åter

idag hoppas jag att jag ser dig för första gången

att du vågar.............




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-07 10:37



Bookmark and Share


  Annimon
Man slutar kanske aldrig hoppas?
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson