Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bestående

jag kan förlora mig själv
i ljudet av vågor som slår mot klippor
för det om något är bestående

det har funnits långt innan mig
och kommer också finnas långt efter mig

och det gör mig trygg där jag går längs stranden
i ett försök att finna vishet




Fri vers av Simmerskan
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-07 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan