Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten




Poeten målar

med orden

pennan

är hans pensel




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 08:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vackert tänkt och väl formulerat...ja...
2007-10-08

  * Ammi *
javisst .. så fint beskrivet!
2007-10-08

  Fredrik P. VIP
enkel och härlig sanning!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis