Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden, deras värden och betydelser......


ORD (2)

Ibland
känns det skönt
med bara ord
som vibrera
eller kalibrera
destabillisera
och manipulera
det måste inte
alltid
betyda så mycket
utan detta stycket
är enbart text
utan smärta och sex
bara lite på skoj
kanske en ren ploj
det är ju tillåtet
och förlåtet
kanske förmätet
snabbt förgätet
en lätt bagatell
glömt redan ikväll
men vad gör det
ingen blir väl sne........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 09:07



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Håller med om att ord är kul som leksaker - felr möjligheter än lego till och med. Väl fångat i den här lekfulla dikten...
2007-10-08

  hero40
Välskriven bra poesi
med flyt och rim.
Applåd!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska