Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv mig en dikt

Skriv mig en dikt om notblomsterklockor
som bugar sig ut över insjöns vatten.


Dikta mig verser om ekträdens kronor
där fåglarna trivs i lövverkets skuggor.


Gör mig en dikt om björkarnas stolthet
när vindarna skakar dem fria från regnet.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP