Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En familj kan vara viktigt ...


Förlorat familjeliv

Ensam är inte stark

Liten är svag

Saknaden av familjlivets trygghet
Låter tårar skära fåror på min kind

Rädslan för misslyckas svajar i mina ben
Likt gardinens tyg i dörrens vindrag

Att se andra dela bördan tillsammans
Lämnar en mandels bittra smak i min mun

Förlorat familjeliv har skurit av mina
rutiners rötter så lugnet gått förlorat

Ändå kan jag inte till familjelivet gå
För jag klarar inte av mina krav

Jag stänger mina känslor




Fri vers av Jack_iX
Läst 432 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-10-08 11:13



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Skär rakt in i mitt innersta! Bra, träffsäkert, berörande...Tack att jag fick läsa!
2007-10-09

  charlotte hedendahl
Fruktansvärt stark ,vacker och självutlämnande dikt!
2007-10-09

  prinscess VIP
mmm en familj är mycket viktigt men ibland kan det vara svårt att våga ta klivet då blir det nog ofta att man stänger sina känslor
2007-10-08

  Lasseman VIP
Wow! så starkt!.. glad du delar med dig! och som så många så känner även jag igen detta!.. det vet du! kan bara ge dig applåder för att du delar med dig min vän!. och kramar för att du är du!..
2007-10-08

    havsutsikt
Bra skildrat. Känns igen en hel del.
Vill man någonting tillräckligt mycket
så vet man ofta också vägen dit( innerst inne) !
2007-10-08

  Yvonne
Vacker och känsloladdad dikt. Applåd! Förstår känslan, har själv varit där.
2007-10-08

    sunnanvind
En insikt som är ingen förunnat...
Det är så många drömmar som blir krossade när ett familjeliv krasas sönder...så många självklara saker som tas för givet ...sånt som ger trygghet.Då allt är förlorat gör det så himla ont...Du ger mig återigen tårar i ögonen...
2007-10-08

    Maria Malm
Sorgset..hoppas att rutiners rötter kan finna jordmån där de kan gro och trivas..
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX