Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster och färger

Vackert ljus, blekt och starkt
Löv likt sand som blåser fram
Jag springer i kapp med dem i hjärtat!

Träden låter dem dala likt regn
av glimrande kärlek
Jag skrattar och ler
skuttar
och sparkar upp virvlar i luften

Långa skuggor skapar kontraster
Smaragdbeklädd jord och lövlik eld
Varma kramar och en vind av köld

Saknaden växer med skönheten,
accentuerad av min halsduk i stickad ull
och av mina frusna fingrar
på kamerans avtryckare

Lätta moln och skratt fyller mitt sinne
Vill ingen älska denna sekund med mig?
Vill ingen kramas och fika?




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 13:28



Bookmark and Share


  AneLa
Tycker om denna, just för att den är så olik allt annat jag läser. Du använder ord som man sällan ser, allt är så nytt och klockrent. Du formar fantastiska meningar som inte känns uttjatade, det känns nytt och fräsht, och jag gillar det. Bra :)
2007-10-09

  Sländan
Du är så otroligt full med liv och vackra saker och det återspelgar sig i texterna! Det här är en sån man blir glad av! Samtidigt finns den där längtan som blir extra tydlig när det är så mycket man vill dela med någon.
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken