Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar under pannkaksstekning...


Kaka söker maka

Det sägs att kaka söker maka

så här har du mig!

Varsågod, låt det väl smaka

så tar jag en tugga av dig!




Fri vers av Madde69
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 14:16



Bookmark and Share


  hero40
Aptitretande kaka lagad
av Madde69
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69