Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon för livet

Jag brukade tro
Att det inte fanns någonting
För mig
I den här världen
Att jag hade hamnat fel
Och livet var ett misstag

Jag brukade tro
Att jag sett allt
Där fanns att se
Men jag hade bara sett
Ondskan
Och avskyn
I en spegelbild

Jag brukade tro
Att livet var över
Men sen
Träffade jag dig
Och du öppnade mina ögon
För livet




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP