Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pudersnö




omfamna mig



med dina kyssar,
mjuka som snöflingorna







som smälter mot din hud.




Fri vers av Kathleen
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-04-25 07:24



Bookmark and Share


  Mats L.
Skönt skrivet
2005-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen