Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tag kvällen

Tag kvällen
Väg, granska
värdera dess existens
av fjärran brus
och en koltrast.

Det skulle kunna vara en liten stad
långt borta
i en annan skymningstid

Knappt har lärksången avtagit
förrän starflockar samlas
och oron växer

Åkrarna grönskar i ljusa sommarnätter
medan staden
bara är ett avlägset brus




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP