Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag lov?

Jag tycker verkligen om att leka med orden
ge mig in i dess förtrollande värld

Att för en liten stund få lämna jorden
och ge sig ut på en lustfylld färd

Jag tar orden i famnen, lyssnar till dess sång
bjuder dem förväntansfullt upp till dans

För dem mot arket och följer dess språng
tackar dem sen för dess ysterhet och glans




Fri vers av Madde69
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69