Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som små telegram!

Som små telegram!

Jag sitter framför datorn och kollar in ett program
Jag tror att det är på poeter.se
Ett program som har lite av varje
För det är här som det strömmar in både noveller och dikter som små telegram
Telegram som sen vem som helst får läsa
Och det är där som vi brukar träffas du och jag
Han och hon
Vi och dom
Och bland så händer det väl att vi är här allihopa mitt i smeten
Vi alla på en och samma gång
Ja, nästan i alla fall
Och det är vi ju bara för att vi vet att det är här på poeter.se som man kan få chansen att drömma sig bort
I alla fall för en liten stund
Då man kanske får läsa något som gör en tagen
För trots att man sitter här och drömmer så får man ju inte en blund
För ögonen är öppna, då man är vaken




Fri vers av Ken Cassel
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel