Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idel välmening, ja ren välgörenhet

jag byter inte om
jag byter

män
om byte

en, två, fyra, tretton -
matematik är jag bra på också!

tur är väl det, för jag tappar
siffror, förgör tvåor och
slutar vara gullig
som en sexa - uppochnervänd och en sexa först...
förstås!

jag kan leka också
trebarnsmamma som jag blev
och ÄR ska jag väl säga
för ÄRlig ska man vara

bortsett f(r)ån i kärlek
då ska man tacka
och ta emot (bara det, endast det, inget annat)
huggsexa, mytomani,
krälsjuka, ovana sånger (fast tondöv)

nej, byt inte om
gör ombytet
ombytligt

(mitt råd - helt gratis!)

...... men vill du idka välgörenhet sätt in en summa på konto 66 66 69 6 i
Handels


banken






Fri vers av Poetnissa
Läst 576 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa