Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


För mycket av det goda

 

 

två timmar tills bussarna ska köra oss åt olika håll
du står och vispar din chokladmousse
tre minuter med elvisp sedan in i kylen 20-30 minuter

du sätter dig på golvet och väntar
jag sätter mig bredvid dig
lägger armen om dig och ena handen på ditt lår
min läppar söker dina
och de möts i ett kärleksfullt möte

sedan reser du dig upp
kollar tidtabellen för bussarna
och jag ber dig att sätta dig i mitt knä

du ser på mig
med dina ljusblå ögon
och jag blev alldeles varm inombords

lägger en hand på din kind
smeker kinden och ler
sedan tar jag ett litet grepp om din haka med mina fingrar
och drar din mun närmre min
sedan så kysser jag dig
mycket och länge

kyssarna blir allt hetare och mer intensiva
våra händer beger sig ut på äventyr
mina begav sig till dina härliga landskap
och jag kände hur en del av mig började leva

jag slängde en blick mot klockan
och konstaterade att tiden inte räckte till
men jag viskade i ditt öra
att om tiden fanns
så skulle jag ta dig här och nu

du tittade på klockan
fortsatte att kyssa mig på halsen
sedan viskade du
att det går en buss om en timma

jag satt kvar där
med dig i mitt knä
och ville inget annat än att ta med dig in i rummet
men jag hann inte
för du var redan påväg

sedan så blev det bråttom till bussen
även om det var helt underbart

men älskling

 

 

vi glömde chokladmoussen!

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 20:02



Bookmark and Share


  frozen_yoghurt
Haha, snutte!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP