Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vinter utan jacka


Livet baserat på händelser
står just nu still...

Jag sitter här ensam
hur gick det till?

Runtomkring mig
händer ingeting

Men inom mig
finns allting

Allting som
gärna vill komma ut

Allting som
ej förstått att allt är slut

Jag gråter stilla
mina kalla tårar

Dömmer mig själv
som alltid frågar

efter något
mer

struntar i det som
sker

Jag älskar allt
men utan dig

Är det ju så kallt....




Fri vers av Sbva91
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-10-08 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91