Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Insidan är det viktigaste, men...

 

 

 

jag älskar ditt vackra yttre
men det är din insida som jag älskar allra mest

och jag älskar att utforska ditt yttre
men det är även insidan som är skönast

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 882 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-08 21:38



Bookmark and Share


    Smart Blondin
en fin text, den verkar säga emot sig själv, fyndigt
2008-07-11

    StinusFinus
Hihi, jag blev glad av den här.
2008-06-20

  albertina
wow härlig text som fick mig att känna lite extre tack ska du ha för bra läsning=)
2007-10-16

  ettjag
så ska det vara, toppen!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP