Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En magiker

Du vackra spirituella du
gör mig knäsvag i din alldeles egna karma
Du förtrollar mina drömmar
omsluter mig om natten
Snurrar min drömfångare
och viskar magiska ord
Kom heala min kropp
kom och rör vid mig
till sinne och hopp
Det är ögonblicks stunder från oss
sen vi träffades sist
minns det som igår
när vi kysstes i din stad på kvällen
Ditt svarta hår
mitt blonda
dessa färger förenar oss två
Du är lugnet inom mig
kartan jag vandrat men gått på vilse på
Du är aldrig längre bort än en dröm från mig
sluter mina ögon och låter dig komma till mig




Fri vers av Tildus
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-21 13:57



Bookmark and Share


  systra
svart o vitt...ying o yang...lika..olika
Utan och med..för alltid..
bra Tildus!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus