Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om de små liven, både egna och andras .


Barn

Barn
Livets salt
barn
betyder allt
ens egna
framför allt
man vill så mycket
tappar ofta \"hela stycket\"
stora planer
har man
för dem
ibland kommer de \"i kläm\"
fast ibland är de jobbiga
man tappar humöret
gör så fel
morronen stördes
så tokigt det blev
sonen arg
pappa med
till sist en kram
det \"redde sej\"
hoppas jag
\"en räddad dag\"
Man älskar ju de sina
vill deras bästa
en och annan \"mina\"
drabbar de flesta.......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 625 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-09 08:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En underbar dikt om LIVETS SALTASTE och viktigaste krydda...de små...de finaste de raraste..de busigaste..hehe...som så ofta får ta mer än de bör i detta KALLA NU...UNDERBAR POESI!!!!
2007-11-17

  Teresia Ridell
Varmt o fint !
Ja man vill verkligen ta väl hand om ens små, men ändå är man själv också liten inuti ibland o orkar inte riktigt.
2007-11-01

  Jojo
Jag är frestad att skriva att din text är \"gullig\"

... men jag vet inte om du uppfattar det som positivt.
Dina ord vandrade in i mitt hjärta och värmde!
2007-10-18

  To
Oj, vilken vacker text. Ska obedelbart ge länken till din dikt till en nybliven mor. :) Strålande dikt!
2007-10-18

  aftermath
en form av förutsättningslös kärlek
konstant i sitt flöde
lite rim fick du med också!
2007-10-10

  hero40
Fin mjuk och kärleksfull text
i poetisk tappning som
applåderas!
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska