Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla, lilla du

det är inte januari men
nästan lika kallt

snön faller ner överallt
\'det ser så fint ut\'
brukade du alltid säga
och jag sa: den är så söt så att jag kan slänga den på dig

Sen när vi springer tillsammans på vägen
plockar vi upp snö
och slänger på varandra

det är så mörkt
så att du inte kan se hur jag ler
samma leende som finns i mitt hjärta

som jag har kul med dig lilla du
i denna vinternatt




Fri vers av boobcacky
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-10-09 09:09



Bookmark and Share


  osams
<3
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky