Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten

 

Det fanns en tid

När det var öppet till hjärtat

Det var innan man upptäckte

Det var innan man träffades

Av hatet

 

Det fanns en tid

När man vågade lita på folk

Det var innan världen svek en

 

Det fanns en tid

När man trodde livet var gott

Det var innan man viste bättre

 

Det är stängt och låst

Till hjärtat

Nyckeln är kastad

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-09 14:20



Bookmark and Share


  skaparen
Mycket bra. Påminner om när man var liten och allt bara rullade på. Vad hände:P?
2008-02-09

  FÖRBJUDENKÄRLEK
Du förmedlar en obeskrivlig känsla bara genom de första orden
Fint skrivet du :)
2007-10-10

  lilla t
får känslan av hur det är att växa upp... först är man barn och har öppet in till sitt hjärta sen såras/sviks man av vuxna eller andra runt omkring och väljer att stänga till... hemskt att tvingas stänga dörren men vad gör man inte för att slippa bli sårad. Fin dikt!
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel